Kees van Amstel

Vluchtweg altijd vrijhouden
  • za 24 feb ’24
    20:30 uur
    Luc Lutz zaal
  • De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

Wat fijn dat Kees werkelijk van elke situatie iets komisch weet te maken’, zegt de Volkskrant. De Telegraaf noemt hem een sterke verhalenverteller met gouden grappen. Dus… zin om even te vluchten? Kom dan snel naar het Isala voor Kees z’n vierde solovoorstelling.

Waarom vluchten we toch zo graag? Voor verantwoordelijkheden, voor stress en voor elkaar? Kees vlucht ook graag, maar dan voor z’n plezier. Kees houdt z’n vluchtweg altijd vrij, of zoals hij noemt: reizen. Reizen naar gewone en ongewone werelden. Thuis, in z’n hoofd, in ’t onderwijs, maar eigenlijk is de hele wereld nu wel een keer aan de beurt.

Kees van Amstel is een Nederlandse comedian, schrijver, acteur en daarnaast een fervent onderwijsmannetje. U kent hem onder anderen als vaste comedian bij Comedytrain, schrijver en acteur bij het satirische sketchprogramma Klikbeet, vaste columnist op NPO Radio 1 bij De Nieuws BV als Druktemaker, en schrijver voor vele comedyprogramma's op de Nederlandse televisie waaronder Dit Was Het Nieuws.

credits

regie Lebbis