Ver van je bed

Annick Boer, Martijn Kardol e.a.
Een cabaretmusical
  • di 23 apr ’24
    20:15 uur
    grote zaal
  • De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

De cabaretmusical is na jaren van afwezigheid weer terug in de Nederlandse theaters. Een verhaal over uitdagingen die soms zo ver van je bed lijken dat het makkelijker is om ervoor weg te kijken, dan om ze aan te gaan. 

Wanneer de typische millennial Hannah en haar broers € 100.000 krijgen nadat het milieubelastende familiebedrijf van hun ouders is verkocht, kunnen ze hun geluk niet op. Maar dan komen ze erachter dat hun generatie voor nog veel grotere vraagstukken staat die niet zomaar met een zak geld op te lossen zijn.

Ver van je bed is een mix van cabaret en musical met nieuwe muziek, die u op satirische wijze meeneemt langs de meest herkenbare uitdagingen van deze tijd.

'Soms wanneer ik niet kan slapen denk ik aan een ander universum, miljoenen lichtjaren hiervandaan, waar op dit moment iemand net als ik met een soort James Webb-telescoop zit te kijken hoe wij deze planeet langzaam naar de afgrond helpen.'

'Oh, dat heb ik nooit.'

'Waar denk jij dan aan als je niet kunt slapen?'

'Patty Brard...'

credits

spel Annick Boer, Martijn Kardol, Renée de Gruijl, Bart van Veldhoven en Mitch Wolterink foto Annemieke van der Togt regie Sieta Keizer script en liedteksten Maarten Hopman muziek Ezra van Nassauw