Fien & Teun de musical

Bonte avond op de boerderij
vanaf 2 jaar
  • zo 14 apr ’24
    14:00 uur
    grote zaal
  • De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

Fien en Teun, het liefste boertje en boerinnetje, komen terug naar het Isala Theater om samen met jou het gezelligste feest van het jaar te organiseren. Een leerzame, grappige familievoorstelling vol interactie en liedjes.

Na al hun avonturen op tv, in de bioscoop en bij Avonturenboerderij Molenwaard zullen Fien en Teun er tijdens deze spiksplinternieuwe familievoorstelling weer een echt Hollands feestje van maken.

Wanneer de buurvrouw van Fien en Teun een avondje komt oppassen, besluiten het vrolijke boertje en boerinnetje een heuse Boeren Bonte Avond te organiseren. Maar… wat is dat eigenlijk, een bonte avond? En wat heb je er allemaal voor nodig? Gelukkig krijgen Fien en Teun hulp van hun dierenvriendjes en zelfs de buurvrouw bereidt in het diepste geheim een spetterend optreden voor. Dat belooft een muzikaal feest te worden, met vele bekende én nieuwe liedjes. Kom jij ook meezingen en -dansen tijdens deze bonte theatershow?

Laat de voorpret alvast beginnen met het zoeken van deze verschillen!

extra’s Voor en na de voorstelling kunnen de kleinste bezoekers zich vermaken tijdens de Boerderij experience in de foyer. Hier ontdekken ze al spelenderwijs van alles over het leven op de boerderij. Natuurlijk komen Fien en Teun na afloop van de voorstelling ook naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel.

dit is een:

credits

regie René Noorderveen en Stijn Mac Gillavry foto Wim Lanser