Christmas with Anúna

A whisper of paradise

Anúna doet bij menig muziekliefhebber het hart sneller kloppen. Het internationaal befaamde Ierse koor betovert uw gehoor met engelengezang en Gregoriaanse chants van ongeëvenaarde klasse. Dit kerstconcert brengt u gegarandeerd in hemelse sferen.

Al jarenlang trekken de klassiek geschoolde zangers en zangeressen wereldwijd volle zalen tijdens hun theater- en kerkentours. Tijdens hun wereldwijde tournees is het inmiddels een traditie dat het koor in december ons land aandoet.

Het kerstprogramma bevat bekende kerstliederen als Silent night en Away in a manger, maar ook meer eigentijdse songs. Anúna creëert door de combinatie van adembenemend mooie a-capellazang, prachtige kostuums en flakkerend kaarslicht een sfeer die u niet meer loslaat. 

De zangers en zangeressen onder leiding van componist, arrangeur en tenor Michael McGlynn koesteren hun directe contact met het publiek. Regelmatig bewegen zij zich al zingend gracieus door de gangpaden. Zo wordt u letterlijk omringd door een klankentapijt van loepzuivere engelenzang, ritmische songs en meditatieve Gregoriaanse liederen. De zeldzaam mooie meerstemmigheid verraadt een grote geoefendheid en discipline.

credits

foto archief Anúna