Coco kan het!

Prentenboekjesfestival: Dieren in de tuin
2 t/m 5 jaar | in de kerstvakantie

Tijdens het Prentenboekjesfestival Dieren in de tuin is het niet alleen leuk in onze twee zalen, als je naar Coco kan het! of Dikkie Dik en ik gaat. Ook in de foyer valt van alles te beleven.

Ik zoek en leer
ontdek steeds meer
eerst ben ik bang
dat duurt niet lang
ik fluit en sla mijn vleugels uit
de natuur is één groot avontuur!

Marianne neemt de kinderen in de muzikale theatervoorstelling Coco kan het! op speelse wijze mee in de natuur, waar kriebelbeestjes wonen, vogeltjes leren vliegen en hele interessante dingen te ontdekken zijn. Een voorstelling vol interactie, humor, geluiden, liedjes en avontuur, gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van het jaar 2021, geschreven en geïllustreerd door Loes Riphagen.

Tijdens het Prentenboekjesfestival kun je in de foyer op zoek naar kleine kruipers op de grond, zingende vogels in de lucht en spinnende katten op straat. Ga mee op avontuur en ontdek alle dieren in de tuin!

dit is een:

Programma Prentenboekjesfestival:
10:00 uur            Coco kan het!
11:00 uur            Dikkie Dik en ik
11:30 uur            Coco kan het!

Marianne van Houten speelde 2,5 jaar de solovoorstelling nijntje op de fiets en maakte al eerder een voorstelling voor de Nationale Voorleesdagen, net als Coco kan het!. Ze schrijft teksten en muziek en geeft muziekles aan de allerkleinsten.

credits

foto Handmade fotografie