Peuter Kleuter Ochtend: Anansi de spin – sterker dan Olifant

Abke Bruins en Rogier Komproe
4 t/m 7 jaar

Een wonderlijke, muzikale poppentheatervoorstelling waar het vertellen van de verhalen van Anansi centraal staat, gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Iven Cudogham en Moldybyrd Studio. 

Anansi heeft de lekkerste banaantjes ooit in een boom zien hangen. Hij klimt helemaal naar boven en dan… worden ze zo onder zijn neus weggekaapt door de sterke, grote Olifant. Anansi kan het niet laten en daagt haar uit voor een potje touwtrekken. De winnaar krijgt lekker fruit. Daar zegt Olifant geen nee tegen, ze is immers de sterkste van het woud. Maar Anansi heeft natuurlijk alweer een slim plannetje bedacht om iedereen op het verkeerde been te zetten.

dit is een:

Peuter Kleuter Ochtenden zijn een gezellige manier om de zondagochtend mee te beginnen. Vanaf 10.00 uur bent u welkom om te genieten van koffie met iets lekkers. De foyer toveren we om tot een waar speelparadijs met speelgoed in overvloed, van mega legoblokken tot een trampoline en van een speelhuisje tot loopauto’s. We doen dit in samenwerking met Speel-o-theek Berend Botje.

credits

regie Noufri Bachdim tekst Ayden Carlo muziek Vernon Chatlein foto Moldybyrd Studio