Andries Tunru & Stefan Hendrikx

Beperkt houdbaar
  • za 10 feb ’24
    20:30 uur
    Luc Lutz zaal
  • De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

Twee acteurs, één muzikant, geen script. Improvisatietheater zó virtuoos dat u het moet zien om het te geloven. Geen zorgen: u hoeft zelf het podium niet op, laat dat maar aan Andries en Stefan over. 

Na het - drie keer op rij! - winnen van het NK Improvisatietheater en hun lovende recensies bouwden cabaretiers Andries Tunru (finalist De slimste mens en winnaar van o.a. de Persoonlijkheidsprijs van Cameretten) en Stefan Hendrikx (winnaar van het Leids Cabaret Festival, bekend van de tv-programma’s Alpacas en Hufterproef) in korte tijd een ware cultstatus op. Elke avond beginnen ze weer met absoluut niks. Een blanco canvas waarop zij, geïnspireerd door uw input, een compleet universum ontvouwen. Met de spannendste verhalen, de scherpste grappen en muzikaal omlijst door multi-instrumentalist Joep Hullegie. Niets ligt vast en alles kan. De meest verrassende voorstelling van het jaar.

Pijnlijke kaken van het lachen!’ (★★★★★ilovetheater)

Voor Hendrikx en Tunru bestaat er geen alledaagsheid. Ze kijken naar de wereld door een bril van soapseries, misdaadthrillers en musicals.’ (Theaterkrant)

credits

muzikale begeleiding Joep Hullegie foto Super Formosa Photography en Jaap Reedijk