Lucretia van der Vloot

Lucretia sings Gladys
do 20
december

Gladys Knight is met haar warme en lage stem een levende legende. Ze scoorde megahits als Midnight train to Georgia en If I where your woman. Lucretia stapt in de schoenen van Gladys en verbindt de nummers van haar idool met haar eigen leven.

Verhalen vol muzikaliteit en humor over onzekerheden, mooie momenten en liefdes. Veelal hoort u de liedjes in hun originele staat, soms in bijzondere vertalingen naar het Nederlands. Lucretia vraagt zich af wat de parallellen zijn in hun levens en waarom Gladys Knight zo’n rolmodel voor haar is. Een band onder leiding van Jurre Hogervorst begeleidt Lucretia. De achtergrondzangers zijn haar Pips Tarif Heljanan, Erwin van Motman en Russell Patawala.


'Een fijn tripje door memorylane voor velen en voor anderen weer een ontdekkingsreisje omdat er nummers voorbijkomen waarvan ze niet wisten dat die oorspronkelijk voor Gladys Knight zijn geschreven [...] Van der Vloot heeft een stem waarmee ze bekendere collega’s als Glennis Grace achter het behang kan zingen.' (Theaterkrant)

 

credits

foto Nikki Nooteboom

© Isala Theater

powered by Peppered

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

meer informatie sluiten