Jay Francis

Catastrofe
  • za 30 mrt ’24
    20:15 uur - 21:15 uur
    grote zaal
  • De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

Wanneer de voorstelling op uitverkocht staat kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst, want mogelijk komen er kaarten retour. Meld u hier aan voor de wachtlijst.

Jay Francis, vroeger bekend onder zijn alias Tisjeboy Jay, is een tikkeltje grofgebekt maar heeft een goede kijk op het leven. Zijn drijfveer is positiviteit verspreiden in een vaak nogal negatieve wereld. Zijn motto luidt dan ook ‘als jij lacht, lach ik ook’.

Vergaat de wereld? Zo ja, wat doe je dan?
Wanneer je valt... sta je dan op of blijf je liggen?
Wanneer de wereld valt... staan we dan op of blijven we liggen?
Wat is het punt om op te staan als alles ligt?
Vinden we rust in de onrust?
Of wordt het een grote catastrofe?

Bent u op zoek naar een avond vol humor, inspiratie en aspiratie? Dan is Jay’s vierde cabaretvoorstelling een absolute must-see. Laat u verrassen, laat u inspireren en geniet van een fantastische avond vol humor en positiviteit.

Jay Francis werd als Tisjeboy Jay populair dankzij zijn komische video’s op internet en trad onder de vleugels van Roué Verveer op in comedyclub Toomler. Dit bleek het startsein van zijn carrière als comedian. Na succesvolle theatertours, een deelname aan tv-programma De verraders en een uitverkocht Ziggo Dome schittert Jay nu onder zijn eigen naam in het Isala Theater.

credits

foto Koen Kruchten