Queen the music

A night at the opera
met special guest Linda Kinsbergen
  • za 13 apr ’24
    20:15 uur
    grote zaal
  • De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

Een show met de grootste hits van een van de grootste bands ooit door vier ijzersterke vocalisten. Dynamisch energiek en het enthousiasme spat ervan af.

Queen the music heeft met hun eerste show verrast en komt terug met een volledig nieuwe show waarin het meesterlijke album A night at the opera centraal staat. Met vier topvocalisten op het front en groots beeld en decor gaat u wederom een heerlijk avondje Queen beleven. Special guest is Linda Kinsbergen als Montserrat Caballé. Alle grote hits komen voorbij zoals I want it all, Under pressure, I want to break free, Somebody to love en natuurlijk Bohemian rhapsody. Komt dat zien, want alleen al de uitvoering van Barcelona bezorgt u vast en zeker kippenvel.

Met tientallen hits in de jaren 70, 80 en 90 is Queen een van de succesvolste popgroepen uit de geschiedenis. De band staat bekend om haar muzikale veelzijdigheid, gelaagde arrangementen, harmonieën en krachtige liveoptredens. Het optreden tijdens Live Aid in 1985 werd zelfs verkozen tot beste liveoptreden aller tijden.

credits

zang Sonny Vande Putte, Thomas Meeuwis, Linda Kinsbergen, Nadine Pruim, Ravenna Moscoso e.a.