Sleeping beauty

The Ukrainian Ballet of Peace
  • di 19 mrt ’24
    19:30 uur
    grote zaal
  • De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

Deze voorsteling is helaas geannuleerd. Wie in het bezit is van een entreebewijs krijgt hierover persoonlijk bericht.

Stap binnen in de betoverende wereld van het Ukrainian Ballet of Peace en beleef het sprookjesachtige verhaal van Doornroosje zoals u het nog nooit eerder heeft gezien.

De elegante choreografie, prachtige kostuums en magische arrangementen nemen u mee op een betoverende reis door het koninkrijk van prinses Aurora, waar de boosaardige fee Carabosse een vloek uitspreekt over de prinses. Maar wees niet bang, de goede fee Lilac Fairy weet de vloek te doorbreken waarna Aurora alleen kan worden gewekt door de kus van een knappe prins.

Olga Kifyak is de eerste solist van The Ukrainian Ballet of Peace. Zij heeft internationaal meerdere publiekelijke en professionele awards gewonnen en wordt geroemd om haar ongelooflijk voetenwerk en gracieuze bewegingen. 

The Ukrainian Ballet of Peace tourt sinds 2006 internationaal met diverse succesvolle producties. Het ballet staat onder artistiek leiding van Aleksandra Fedorina, die meermaals is onderscheiden voor haar bijdrage aan de ontwikkeling van het nationaal ballet van Oekraïne. Vorig seizoen dansten zij in een uitverkocht Isala Swan lake.

credits

foto Wim Lanser