Peter Corry and friends

The showman is coming
try-out
  • zo 22 okt ’23
    15:00 uur
    grote zaal
  • De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

The showman is coming combineert de passie van Moulin rouge, het spektakel van Barnum en de energie van The greatest showman tot een bruisend variété. 

De internationaal gerenommeerde zanger Peter Corry en zijn bonte circusgezelschap brengen een energieke show met een mix van iconische liederen, waaronder Sweet dreams, Babooshka, The red rose cafe en The show must go on. Circusacts op hoogte die u in vervoering brengen, spectaculaire dans en prachtige zang in uiteenlopende genres wisselen elkaar in hoog tempo af.

Natuurlijk  zal de vrouw met de baard niet ontbreken in dit onstuimige circus onder leiding van spreekstalmeester Peter Corry. En passant wordt u deelgenoot van de onuitgesproken liefde van een verlegen clown, de strijd van de circusdirecteur met een dramatisch verlies en de kracht van een vrouw – die door haar familie is verstoten – om boven het vooroordeel uit te stijgen en haar dromen te vervullen. The showman is coming wordt een spetterende avond om nooit te vergeten.

Geschikt voor alle leeftijden.

This show is where burlesque, circus, Bollywood, cabaret and opera meet to create something special.’ (The London Times)