Merijn Scholten

Team solo
  • za 16 mrt ’24
    20:15 uur - 21:45 uur
    grote zaal
  • De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

Merijn vergaarde een grote schare liefhebbers met zijn online sketches. Micha Wertheim noemde hem ‘de grappigste man op Instagram’ en er werd reikhalzend uitgekeken naar zijn eerste theatershow: Team solo. Het stelde niet teleur.

Het is een zegen dat we Merijn Scholten's geweldige comedy nu live in het theater kunnen beleven’, schreef de Volkskrant in een vijfsterrenrecensie. Dus dat nemen we dan maar aan en we besloten hem te programmeren voor dit seizoen. In Team solo gaan Merijn en zijn alter-ego’s terug naar de basis: alleen, omdat we dat nou eenmaal zijn. Muzikaal, snel en heel erg grappig. Comedy met een welhaast ontembare liefde voor de medemens.

'De hilarische Insta-types van Merijn Scholten werken ook in het theater.' (★★★★★de Volkskrant)

'Merijn Scholten heeft een theatervorm gevonden die hem alle vrijheid geeft om zijn komische talent volledig uit te buiten, maar tegelijkertijd ook iets van de wereld waarin we leven te vinden.' (★★★★1/2De Telegraaf)

'Fenomenaal leuke voorstelling' (Theaterkrant)

'Stand-upcomedian Merijn Scholten is onvergelijkbaar met wie dan ook in het vak.' (★★★★Dagblad van het Noorden)

De Cabaret Collectie Dit is een selectie van de meest in het oog springende cabaret- en kleinkunstvoorstellingen van het afgelopen seizoen. Team solo van Merijn Scholten is dit jaar geselecteerd door de jury's. 

NB voor deze voorstelling geldt een maximum van 4 kaarten per bestelling.

credits

creatieve adviezen Micha Wertheim foto Vincent van Woerkom