Guilty pleasures (powered by Powervrouwen)

Peggy Vrijens, Kim Pieters e.a.
za 22
december

De Powervrouwen in een sprankelender, brutaler en stoerder jasje. Op zoek naar datgene waar ze zich het meest voor schamen, maar wat ze stiekem het allerlekkerst vinden.

Cola bij het ontbijt, te dure huizen zoeken op Funda, Spice Girls, kattenfilmpjes, huilen om de WNF-reclames, guilty pleasures. Iedereen heeft ze en ze maken het leven een stuk leuker. Er zijn deze avond doldwaze acts van rolschaatsen tot hoelahoepen en u kunt gegarandeerd ongegeneerd meezingen met liedjes van onder anderen de Backstreet Boys en George Baker.

Na een vrolijke theatershow van de Powervrouwen kunt u doorgaan tijdens de afterparty, waar The Voice-kandidaat Ruben Anthony de lekkerste kerstnummers en andere foute liedjes zingt. Meezingen móét deze avond en Ruben gaat ook graag met bezoekers op de foto. Wie zin heeft mag natuurlijk zijn kersttrui aantrekken.

 

credits

spel Peggy Vrijens, Kim Pieters, Aylin Sezer, Milena Haverkamp en Ruben Heerenveen regie Bruun Kuijt foto Oof Verschuren bewerking Studio Room


 

 

Deze voorstelling is ook te zien in: 
Theater het Kruispunt, kijk hier voor data en info


 

 

© Isala Theater

powered by Peppered

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

meer informatie sluiten