Supertrap

Crime of the Century
een Supertramp-tribute
  • vr 12 jan ’24
    20:15 uur
    grote zaal
  • De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

De Nederlandse band Supertrap trekt na hun succesvolle Live in Paris en Breakfast in America shows ook dit seizoen weer het land in met de geniale muziek van Supertramp. Dit keer staat het album Crime of the century centraal.

Dit album was voor Supertramp de grote doorbraak. De unieke Supertramp-sound, die zich kenmerkt door zijn enorme muzikaliteit, dynamiek en de ragfijne arrangementen, was hiermee geboren. De gedreven muzikanten van Supertrap gaan dit album integraal opvoeren, voorzien van prachtige visuals en sfeervol licht. Iconische nummers als School, Hide in your shell, Dreamer, Rudy en als klap op de vuurpijl het titelnummer Crime of the century zullen u kippenvel bezorgen. Daarnaast speelt deze tributeband ook een selectie uit de andere Supertramp albums.

credits

muzikanten Hein van den Broek (zang, gitaar, mondharmonica), Arno van Broekhoven (zang), Bart Groenendijk (toetsen), Silvan Hijdra (gitaar), Leslie van der Heul (sax), Michel Leliveld (drums), Erik-Jan de Waard (bas) en Ebert Zwart (toetsen) regie Erris van Ginkel foto Mark Isarin