Louise Korthals

Alles is er
za 22
december

In 2011 won ze het Amsterdams Kleinkunst Festival, voor haar eerste avondvullende programma Vlieguur ontving ze de Neerlands Hoop en opvolger Zonder voorbehoud werd ook met een sterrenregen ontvangen.

dit is een:
Isala Schijf van 5

Afgelopen najaar zette zij samen met Dolf Jansen haar tanden in 2017 en dat bleek een oudejaarsconference zoals die hoort te zijn: vol rake grappen, scherpe observaties en indringende liedjes. Hebben we er met Louise Korthals een nieuwe cabaretvedette bij?

In Alles is er gaat Korthals de muzikale confrontatie aan met alles. Schuurt ze langs de rafelranden, schaduwkanten en zonovergoten momenten van mateloze levens en onbeperkte mogelijkheden. Waarom je hoofd boven water houden als je ook in bad kan liggen? Alles is er tenslotte. Of toch niet?

 

Het debuut van Korthals stak ver boven alle beginnende collega's uit. Een waar talent. Na haar tweede programma kan dat oordeel alleen maar worden onderstreept: Louise Korthals is een megatalent.”
★★★★★de Volkskrant over Zonder voorbehoud

credits

regie Olivier Diepenhorst muziek o.l.v. Erik Verwey foto Astrid Verhoef

© Isala Theater

powered by Peppered

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

meer informatie sluiten