Niels Geusebroek

sings Coldplay
  • do 19 okt ’23
    20:15 uur
    grote zaal
  • De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

Wie Niels Geusebroek zegt, zegt singer-songwriter, de hits Year of summer en Take your time girl. In 2018 speelde Niels met zijn band in uitverkochte popzalen de grootste hits van Coldplay en nu zetten zij gegarandeerd ook de theaters op hun kop.

De immens populaire band Coldplay is voor veel Nederlanders van grote betekenis en zo ook voor Niels. Met name de eerste albums Parachutes, A rush of blood to the head, X&Y en Viva la vida maken voor de singer-songwriter Coldplay tot een tijdloze band: ‘Het voelt voor mij als een kind in een snoepwinkel om te mogen putten uit al dat moois dat Coldplay heeft gemaakt. Het is een genot om die songs nu ook in het theater te mogen spelen.’ 

Niels Geusebroek was in het begin van zijn carrière de frontman van de band Silkstone en was daarmee al te zien op festivals als Lowlands en Pinkpop. Bij het grote publiek brak Niels in 2011 door na zijn deelname aan The voice. Snel daarna volgde zijn eerste hit Year of summer, waarvoor hij samen met Wildstylez een gouden plaat ontving en in 2013 volgde ook zijn eerste solohit Take your time girl, die met platina werd bekroond. Sindsdien is Niels niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene.

credits

foto Willemieke Kars