Jon van Eerd, Vera Mann e.a.

Charley
4 jan
t/m
5 jan
data & tickets

Jon van Eerd combineert kluchtige verwikkelingen en fysieke capriolen met komische maar ook prachtige shownummers in deze musical. Hij schreef het stuk samen met West End en Broadwaycomponist Michael Reed.

Als Charley gedwongen wordt zich voor te doen als een charmante tante om twee jonge verliefde stellen uit de brand te helpen, komt hij er al snel achter dat hij niet echt voor vrouw in de wieg is gelegd. Zeker niet als de twee vaders hun oogje op hem... pardon... háár laten vallen. Tot overmaat van ramp arriveert zijn lang verloren liefde Ella met de échte tante.

Een spetterende voorstelling met een liveorkest.

 'Het maakt Charley tot een modelmusical, musical zoals musical is bedoeld, waarbij spel en zang volledig in balans zijn.' (★★★★★AD)

'Volop vrolijkheid in kluchtmusical Charley.' (★★★NRC)

credits

spel Jon van Eerd, Vera Mann, Anne-Mieke Ruyten, Laus Steenbeeke, Hugo Haenen, Priscilla Knetemann, Jonathan Demoor, Job Bovelander en Aimée de Pater regie Caroline Frerichs script Jon van Eerd muziek Michael Reed foto Roy Beusker


 

 

Deze voorstelling is ook te zien in: 
Theater aan de Schie, kijk hier voor data en info


 

 

© Isala Theater

powered by Peppered

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

meer informatie sluiten