Huub Stapel

Alleen familie
reprise
  • za 14 okt ’23
    20:15 uur
    grote zaal
  • De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

Na een sterrenregen van lovende recensies en uitverkochte zalen komt Huub Stapel een tweede keer naar het Isala met zijn succesvolle voorstelling Alleen familie.

De man die Mars en Venus genadeloos langs de meetlat van het leven legde en het huwelijk tot op het bot ontleedde, wijdt zich nu aan een nog groter onderwerp: familie. Want wie is er niet groot mee geworden? Familie is overal. En dan is er ook nog schoonfamilie, stieffamilie, pleegfamilie, adoptiefamilie, oranjefamilie en de grootste familie van Nederland.

Geen ruzie gaat zo diep als familieruzie. En tegelijk is het de enige band waar je je nooit van ontdoen kunt. Een huwelijk kun je ontbinden. Een vriendschap kun je beëindigen. Maar familie blijft altijd. Huub Stapel leidt u, persoonlijker dan ooit, langs feesten der herkenning en verborgen verledens.

Een grappige, ontroerende, meeslepende en muzikale voorstelling over die ene noemer waaronder wij allemaal vallen: familie.

Huub Stapel is een geboren verteller in Alleen familie.’ (★★★★Dagblad van het Noorden)

Met schwung vertelt Huub Stapel je zijn familiegeschiedenis.’ (★★★★de Volkskrant)

Huub Stapel is een begenadigd verteller. Bij zijn voorstelling Alleen familie hang je bijna de volle twee uur ademloos aan zijn lippen.’ (★★★★de Telegraaf)

Prachtig zijn de verder sober uitgevoerde liedjes waarmee hij zijn verhaal opluistert.’ (Theaterkrant)

credits

script Jan Beuving regie Liesbeth Colthof en Javier López Piñón muziek Cor Mutsers, David Stapel en Daniël Lohues foto Bram Willems en Mark Engelen