Chris Grem vs. Neil Diamond

Chris Grem
reprise
  • za 30 mrt ’24
    20:30 uur - 22:10 uur
    Luc Lutz zaal
  • De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

Toen Het Groot Niet te Vermijden stopte met de grote theatertournees was dat hét moment voor multitalent en zanger Chris Grem, een van hun muzikomische frontmannen, om zijn hart achterna te gaan. Het was tijd voor zijn persoonlijke ode aan Neil Diamond. Op herhaling in het Isala!

Geen standaard tribute, maar een verrassende en originele voorstelling waarin Chris laat zien hoe hij uiteindelijk toch fan werd van de meest succesvolle guilty pleasure aller tijden en wat hij gemeen heeft met de man achter de glittershirts. Hij vertelt hoe het verlegen New Yorkse jongetje Neil Diamond ondanks zichzelf uitgroeide tot de wereldster die al die hits schreef. In een voorstelling vol ontroering en humor brengt hij natuurlijk die heerlijke muziek: Sweet Caroline, Love on the rocks, Hello again, Red red wine, Cracklin’ Rosie. Chris (wiens stem behoorlijk in de buurt komt bij die van Neil) speelt en zingt ze allemaal, solo op piano en gitaar, met volledige overgave en voelbare liefde voor zijn zielsverwant.

Toen Chris voor het eerst Neil Diamond zong in het Isala, was de show – terecht – razendsnel uitverkocht. Op herhaling dus, want deze voorstelling is niet te missen voor muziektheaterliefhebbers, Groot Niet te Vermijden-fans en, vanzelfsprekend, Neil Diamond-fans.

credits

foto Edwin Hendriks