De klucht van Sinterklaas

Jon van Eerd e.a.
Voor iedereen die nog gelooft
  • vr 24 nov ’23
    19:00 uur
    grote zaal
  • De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

Dit wil je niet missen! Een hele bijzondere, te gekke, grappige klucht van Sinterklaas, dus neem je ouders en opa en oma mee naar Jon van Eerd als de Sint.

Vlak voor zijn vertrek naar Nederland komt de Sint er tot zijn grote schrik achter dat iemand zijn boek heeft gestolen. In het paleis is al een paar dagen een verdacht figuur gesignaleerd en elke dag verdwijnt er wel iets. Dan weer de staf, dan weer de mijter. Straks moet de Sint nog in zijn onderbroek op de boot naar Nederland! Dan verschijnen Tonnie en Ronnie, de tweeling uit Sint Isidorushoeve. Zij bedenken met al hun vriendjes een speurtocht om de boekenboef te vangen.

Alsof Sinterklaas het niet druk genoeg heeft als hij in Nederland is, heeft hij deze keer besloten jullie in het Isala Theater deze grappige familievoorstelling te laten zien. Leuk voor kinderen die nog in de Sint geloven, (groot)ouders en iedereen die van komedie houdt.

dit is een:

credits

spel Jon van Eerd (Sinterklaas), Dick Cohen, Anne Delien, Brian Verhagen en Priscilla Knetemann script Jon van Eerd foto Lesley Pols