Peuter Kleuter Ochtend: Thuis

Mime Wave
2 t/m 6 jaar
  • zo 3 mrt ’24
    11:00 uur - 11:50 uur
    Luc Lutz zaal ongeplaceerd

Een spannende, grappige en ontroerende voorstelling vol beweging, muziek en animatie.

In een sprookjesachtig tafereel met geanimeerde schilderijen en passende muziek worden de kinderen meegezogen in de wereld van Anastasiia en haar hondje Djonnik. Als door een storm hun huis verdwijnt moeten ze op zoek gaan naar een nieuw huis. Een huis waar ze zich weer thuis kunnen voelen. Tijdens hun zoektocht door de meest verschillende landschappen, ontmoeten ze allerlei dieren. Zouden ze in een van de huizen van hun dierenvrienden kunnen wonen? Het huis van de giraf is veel te groot, het huis van de pinguïn te koud, maar ze geven niet op. Uiteindelijk lukt het ze een huis te vinden waar ze zich thuis voelen. Wil je weten hoe?

Na de voorstelling mogen de kinderen op het podium hun eigen wenshuis tekenen.

Thuis is geïnspireerd op het persoonlijke verhaal van maker Anastasiia Liubchenko. Zij verliet haar huis in Oekraïne om op zoek te gaan naar een nieuw thuis in Nederland.

dit is een:

Peuter Kleuter Ochtenden zijn een gezellige manier om de zondagochtend mee te beginnen. Vanaf 10.00 uur bent u welkom om te genieten van koffie met iets lekkers. De foyer toveren we om tot een waar speelparadijs met speelgoed in overvloed, van mega legoblokken tot een trampoline en van een speelhuisje tot loopauto’s. We doen dit in samenwerking met Speel-o-theek Berend Botje.

Mime Wave
is afgestudeerd in Kiev (Oekraïne) in pantomime en regie voor animatie, daarna volgde Anastasiia de mime-opleiding in Amsterdam. Ze speelde in meerdere kinderproducties en maakte ook vier eigen voorstellingen voor volwassenen. Naast theatermaken schildert ze ook. Deze creatieve kant is een vast onderdeel van haar theatervoorstellingen. Zowel haar schilder- als theaterstijl is fantasievol, humoristisch en relativerend.

credits

concept, illustraties en spel Anastasiia Liubchenko regie Sanne Zweije muziek Thijs Felperlaan animatie Natalka Skryabina foto Hans Boddeke