Släpstick

The roaring twenties
reprise
  • vr 16 feb ’24
    20:15 uur
    grote zaal
  • De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

The roaring twenties: dé onovertroffen, magnifieke, chique, swingende, zingende, roerende, ontroerende, champagne proostende belevenis van het decennium komt terug naar het Isala.

Wat hebben we vorig seizoen genoten van deze jubileumvoorstelling die de gloriedagen van de slapstick even fijnzinnig als elegant laat herleven! Baad in de pracht en praal van de feestzaal in Jugendstil en zwelg in de decadentie van de upper class. En ja, wat zou het, als de tafelpoten een beetje wankel zijn? So what, als het orgel op instorten staat? Wat nou, als de kroonluchter aan een paar losse boutjes hangt? Alles werkt prima. Nee hoor, alles is hélemaal onder controle. Níets kan deze daverende jubileumavond in de weg staan!

‘The roaring twenties is een grandioos uitgevoerde choreografie.’ (★★★★★NRC)

Släpstick biedt vermaak op wereldformaat.’ (★★★★Algemeen Dagblad)

De muzikale clownerie van Släpstick is van absolute wereldklasse.’ (★★★★1/2De Telegraaf)

Släpstick brengt een liefdevolle ode aan de jaren ’20.’ (Het Parool)

Met slechts vijf spelers weten ze je naar huis te sturen met het gevoel dat je een volledige musicalcast aan het werk hebt gezien. Er zit niets anders op: ga kijken.’ (Theaterkrant)

Släpstick ontstond in 1997 onder de naam Wëreldbänden beleeft nu haar jubileum. Vanwege het 25-jarig bestaan brengt de groep een feestelijke voorstelling. Omdat Släpstick haar gehele publiek in de gelegenheid wil stellen het Jubileum mee te vieren, geeft zij in ieder theater een bal: een voorstelling in de vorm van een feest in de stijl van de jaren 20 van de vorige eeuw. 

Internationaal succes Na het enorme succes van de vorige show die werd omschreven als ‘variété op lachwekkend hoog niveau’ toerde Släpstick de afgelopen jaren niet alleen in Nederland maar ook in Engeland, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, België en Nieuw-Zeeland. Släpstick won meerdere (inter)nationale prijzen zoals de Johan Kaartprijs (NL), Comedy Award Moers (D) en The Spirit Of The Fringe Award (UK).

credits

foto Corné van der Stelt