Ver verborgen littekens

Farina Fillomena, Niura van Deursen e.a.
  • do 19 okt ’23
    19:30 uur
    Luc Lutz zaal
  • De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

Beleef het verhaal van vier vrouwen die op het punt staan om op reis te gaan. Hun vlucht heeft echter vertraging en uit verveling raken ze in gesprek met elkaar, onder andere over het onderwerp seksueel misbruik.

Ver verborgen littekens is een theaterstuk waarin een maatschappelijk taboe, namelijk praten over seksueel misbruik, op toneel wordt gepresenteerd.

Het stuk wordt gespeeld door vier vrouwen, waarvan drie vrouwen persoonlijk ervaring hebben met seksueel misbruik. Het stuk is echter niet enkel gebaseerd op het verhaal van hen, maar ook op dat van andere mannen en vrouwen. Kortom, een algemeen verhaal waarin een ander zich kan herkennen en tevens erkenning kan ontvangen voor haar of zijn eigen verhaal.

Ver verborgen littekens is een speels verhaal met humor, muziek en dans rondom een beladen, maar actueel thema. Een verhaal dat je pakt, maar ook laat lachen. Met gratis nagesprek na afloop van de voorstelling.

credits

spel Farina Fillomena, Niura van Deursen, Serenety Lont, Rinaichca Welvaart, Jenaica Nelstein en Cedric Krolis regie Rinaichca Welvaart dans Niura van Deursen en Jason Mercera muziek Marley Nelstein percussie Vincent Tewari-MCM

Hulpverlening: Vivian Coëlho, Atika Nelstein, Janet Sayfaoui