Top 2000 live

Fire!
do 10
januari

Deze avond spatten de vonken van de zangers en muzikanten af!

Het nummer Fire is voor veel artiesten (Adele, Bruce Springsteen, Ed Sheeran, Pointer Sisters e.a.) een grote inspiratiebron en vanavond geldt dat ook voor de elfkoppige band die de hits uit de twintigste editie van de Top 2000 van Radio2 ten gehore brengt. Een heerlijke avond vol klassiekers, eendagsvliegen en vergeten pareltjes vanaf de sixties tot nu. Kippenvel, meezingen, swingen en genieten van het speelplezier van deze club zangers en muzikanten en dat alles in een prachtig licht- en geluidsdecor. Een feestje dus.

Tjindjara is dit seizoen tijdens Fire! de Top 2000 live diva. Ze is onder andere bekend van The Voice of Holland, waar ze met haar uitvoering van What about us van P!nk alle coaches wist te overtuigen. Hierna ging het snel voor haar. Ze kreeg diverse bijrollen in musicals als Droomvlucht, Harem en de theatervoorstelling Jeans. Ook maakte ze als danseres onderdeel uit van de Symphonica in Rosso-concerten van Lionel Richie en Diana Ross. In 2015 speelde ze diverse rollen in de musical Dreamgirls en in 2016 vertolkte ze zelfs een aantal keren per week de hoofdrollen van Rachel Marron en Nicky Marron in de hitmusical The bodyguard.

credits

muziek Tjindjara Metschendorp, Jeroen van den Berg en band regie Winfred van Buren muzikale leiding Nick Bult foto Marloes Kemps


 

 

Deze voorstelling is ook te zien in: 
Theater het Kruispunt, kijk hier voor data en info


 

 

© Isala Theater

powered by Peppered

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

meer informatie sluiten