Mell & Vintage Future

Roots & Romance III
  • vr 10 nov ’23
    20:15 uur
    grote zaal
  • De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

Verwacht in Roots & Romance III nieuw eigen werk, nieuwe covers, niet eerder in het theater gespeelde liedjes, maar zeker ook de inmiddels internationaal bekende songs van de band. Met een geweldig mooi geluid dankzij het vooruitstrevende eigen geluidssysteem.

Tijdens de theatertour van 2022 bleek dat Mell & Vintage Future geweldig tot hun recht komen in het theater. De muzikaliteit van dit bijzondere trio, de uitzonderlijke stem van Mell (kleindochter van Piet Veerman), de eigen liedjes groots en klein en de bijzondere coverversies van de roots van de band: het leverde in de aandachtige omgeving van het theater een onvergetelijke show op. Het enthousiasme van het publiek was ongekend en de plaatverkoop na afloop van de shows brachten het laatste album Break the silence zelfs op de eerste plaats van de Nederlandse vinylchart.

De persoonlijke verhalen van Mell, Ton en Nico, de achtergronden bij eigen liedjes, soms best grote onderwerpen, de redenen voor een bijzondere cover en classic love songs,  Mell & Vintage Future maken het tot een even opwindend als ontroerend geheel dat smaakt naar veel meer. En dus komt er meer, in Roots & Romance III.

credits

met Mell (zang), Ton Dijkman (drums, gitaar en backing vocal) en Martin Scheppink (toetsenist)