René van Meurs

2636
reprise
  • vr 22 sep ’23
    20:15 uur
    grote zaal
    vanaf di 30 mei ’23 12:00 uur
  • De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

René is kwetsbaar, persoonlijk en erg grappig. Zijn eerlijke verhalen en komische anekdotes zitten altijd bomvol steengoede grappen. Hij maakt ‘theater als troost in optima forma’, zoals Trouw over zijn vorige voorstelling schreef.

René van Meurs staat ineens aan de vooravond van een nieuwe fase. Met al z’n levenservaring en z’n goeie gedrag. Verantwoordelijkheid nemen, dingen vinden, dat soort dingen. Maar wat als je daar misschien nog niet klaar voor bent en gewoon nog wat wil dollen en loltrappen? Moet ook gewoon kunnen, toch?

Misschien kun je dan het beste terug naar de basis, je geboortegrond. Daar waar alles leeft, bruist, tegensputtert en beweegt. Waar je even kunt pauzeren en je op kunt laden voor de volgende storm.

Dit belooft weer een mooie avond theater, of zoals ze in Schipluiden zeggen: ‘Heemaal goud joh!

'Zacht en gemeend zijn in balans met een energiek grappenspervuur [...] in de nieuwe show van René van Meurs valt alles op z'n plek.' (★★★★de Volkskrant)

'Ontwapenende René van Meurs scoort met show over zijn nieuwe levensfase: het vaderschap' (★★★★Algemeen Dagblad)

'René van Meurs treedt met 2636 definitief in de voetsporen van de groten in de cabaretwereld.' (Friesch Dagblad)


René van Meurs is al jaren vaste waarde van comedycollectief Comedytrain. Hij won de jury- en publieksprijs van Cameretten, toerde met vier avondvullende programma’s langs uitverkochte zalen en werd in 2018 genomineerd voor de Neerlands Hoop. Dagblad Trouw bekroonde zijn laatste voorstelling Hunkert met vier sterren: ‘Kwetsbaar, persoonlijk en erg grappig.

credits

regie Laurens Krispijn de Boer foto Anne van Zantwijk en Kian Lem