Peuter Kleuter Ochtend: Hé koe, waar ga jij naartoe?

Joes Boonen
3 t/m 8 jaar

Een vrolijke voorstelling gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Joes. Voor iedereen die zin heeft in een loeigoeie voorstelling. Na afloop mag je zelfs BOE roepen.

Het prentenboek is geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van koe Leonarda 12, die tijdens de watersnoodramp van juli 2021 in Limburg honderd kilometer door de Maas zwom.

Koe verveelt zich. Ze is het geloei moe en wil wel eens wat anders eten dan gras. Koe duikt in de rivier om iets nieuws te ontdekken. Maar als koe ver van huis is, is het water wel erg koud en diep. Ze mist haar warme bed van stro. Komt koe weer veilig thuis?

dit is een:

Peuter Kleuter Ochtenden zijn een gezellige manier om de zondagochtend mee te beginnen. Vanaf 10.00 uur bent u welkom om te genieten van koffie met iets lekkers. De foyer toveren we om tot een waar speelparadijs met speelgoed in overvloed, van mega legoblokken tot een trampoline en van een speelhuisje tot loopauto’s. We doen dit in samenwerking met Speel-o-theek Berend Botje.

Joes Boonen
is op dit moment in theaters in Nederland en België te zien met haar solovoorstellingen Dikkie Dik en de taart, Ik zou wel een kindje lusten!, Deze ridder zegt nee! en haar nieuwste voorstelling gebaseerd op haar eigen prentenboek Hé koe, waar ga jij naartoe? Haar voorstellingen zijn bewerkingen van prentenboeken. Samen met Dirk Scheele is ze te zien op de populaire kinderzender Nickelodeon. Naast kindertheater presenteert Joes evenementen, concerten en congressen en treedt ze op als solozangeres.

credits

foto Kim Roufs