Dorona Alberti

Käsebrot
vr 11
januari

Stel je een klein theater voor van lang, lang geleden. Zo’n theatertje dat achter een deur verstopt ligt en waar je een trap moet afdalen om er te komen. Beetje donker, rokerig, rood pluche en op de bühne een piano, een cello en een dame die gepassioneerd de mooiste Duitse liederen zingt.

Stelt u zich een klein theater voor van lang geleden. Beetje donker, rokerig, rood pluche en op de bühne een piano, een cello en een dame die gepassioneerd de mooiste Duitse liederen zingt. Bij de eerste klanken van de piano en de cello en één blik op het podium waan je je direct daar, in die sfeer en tijd. De dame op het podium is Dorona Alberti (zangeres van Gare du Nord) met haar mannen Charly Zastrau en Jonas Pap (onder meer van Kyteman). Dorona zingt een geheel eigen versie van bekende liederen als 99 Luftballons, Unbeschreiblich weiblich en Verdammt ich lieb’ dich.

Een charismatische bom met een dijk van een stem, loepzuivere uithalen en elastische danspassen.
de Volkskrant

credits

muziek Charly Zastrau en Jonas Pap foto Nol Havens

© Isala Theater

powered by Peppered

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

meer informatie sluiten