The Bootleg Sixties

Overtures
  • vr 26 apr ’24
    20:15 uur
    grote zaal
  • De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

The Bootleg Sixties komen wederom naar het Capelle met een nieuwe setlist, een nieuw decor en een aantal nieuwe gezichten. Eén ding blijft hetzelfde: een gegarandeerd fantastische avond.

De fantastische Britse groep komen uit het land van The Beatles, The Rolling Stones, The Who, The Kinks, The Small Faces en vele andere grote namen uit de jaren zestig. Daarom kunnen we er zeker van zijn dat áls ze deze muziek gaan spelen, ze dat doen met liefde, respect en precisie.

Door Sir Elton John werden ze beschreven als ‘The best band of its kind in the world’. Al meer dan zestien jaar zet deze spectaculaire show zalen op zijn kop, van Las Vegas tot Liverpool. Met meer dan twee uur sublieme muziek van de beste Britse, Amerikaanse en ja, zelfs Nederlandse sterren uit de jaren zestig is er echt voor ieder wat wils. Naast muziek komen ook meer dan driehonderd video’s en beelden voorbij om u mentaal terug te brengen naar het gouden decennium van de popmuziek. Met The Bootleg Sixties op het podium gebeurt er iets magisch.

credits

Den Pugsley (zang, bas), Steve Phypers (drums, zang), Jamie Cook (zang, gitaar), Chris Skornia (keyboards, zang) en Jamie Goddard (gitaar, zang) foto Bertil van Wieren & Frank Emmers