Alex Klaasen

No ponies – Een éénmansrevue
  • di 12 dec ’23
    20:15 uur
    grote zaal
  • De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

Deze voorsteling is helaas geannuleerd. Wie in het bezit is van een entreebewijs krijgt hierover persoonlijk bericht.

Na het overweldigende succes van Showponies 1, 2 en Snowponies is Alex Klaasen weer alleen. Gewoon, omdat hij daar behoefte aan heeft.

Even niet dat gehinnik om hem heen, even niet constant dat paradepaardje moeten uithangen. Nee, gewoon even tijd voor hemzelf. Momentje voor Alex. Even reflecteren weet je. Juist in een tijd waarin we geacht worden precies te weten wat we vinden en haast gedwongen worden overal onze mening over klaar te hebben gaat Alex in retraite. Omdat het ook heel lekker kan zijn om het soms even niet te weten. Maar daar moet je je aan overgeven. In je eentje. Of misschien met een héél klein beetje publiek erbij…

No ponies – Een éénmansrevue is een voorstelling in de lijn van Showponies 1, 2 en Snowponies. Ook dit keer passeert weer een bonte stoet aan kleurrijke types de revue. Er wordt uiteraard weer belachelijk veel gezongen, van opera tot akoestische zingende zaag en Alex vertolkt in zijn eentje alle hoogtepunten uit het klassieke balletrepertoire. Zonder hulp. Mét echte balletmaillot.

credits

teksten Alex Klaasen e.a. regie Peter van de Witte choreografie & staging Daan Wijnands foto Mark Engelen