Get up, stand up!

Comedy night i.s.m. Comedytunes
  • za 23 sep ’23
    20:30 uur - 22:35 uur
    pauze 21:30 uur
    Luc Lutz zaal ongeplaceerd

Get up, stand up! is een avond stand-up in zijn puurste vorm. Messcherp, gortdroog, inventief, vreemd, soms met een muzikale twist, maar altijd grappig. Na het succes van afgelopen seizoen nu vier avonden!

De Luc Lutz zaal is deze avond omgebouwd tot een heuse comedyclub inclusief bar. Hier ziet u stand-upcomedians van de Comedy Explosion van Nederlandse en Vlaamse bodem die hun uiterste best doen om u te laten lachen. Soms zelfs aangevuld met een comedian van overzees, want dat is tenslotte de bakermat van de stand-upcomedy. Een Master of Ceremonies (MC) is de hele avond uw gastheer. Get up, stand up! wordt dit seizoen vier keer georganiseerd.

De line-up van deze avond:

Kristel Zweers (MC) is één van de eerste comédiennes van Nederland. Met haar theaterprogramma`s heeft ze alle theaters van Nederland  gezien en in de beginperiode meegespeeld met de Lama's.  De humor van Kristel is hard, soms confronterend, maar uiteindelijk aait ze je zachtjes over je bol en zet je met beide benen op de grond.  
Wina Ricardo is klein en oogt onschuldig, maar niets is minder waar. Met haar Caribische temperament, snelle grappen, grote bewegingen en de nodige zelfspot maakt ze het publiek aan het lachen. Ze komt pas kijken, maar maakt nu al een grote indruk. 
Musa meldde zich in 2018 aan voor Cameretten, wetend dat hij nog nooit cabaret heeft gedaan. Voordat hij het wist, stond hij in de finale. Als kind was hij een dromer en hij vond het heerlijk om in zijn eigen fantasiewereld te leven. En jij kunt daar nu een kijkje in nemen.
Emiel van der Logt vertelt zijn verhalen vol overtuiging, heeft een hoge energie en geeft je een tastbaar gevoel van plezier. Zonder filter en zeker niet politiek correct: Emiel weet altijd grote kwesties te vatten op heerlijk humoristische wijze.

 

credits

i.s.m. Comedytunes