Murder on the Orient Express

Remko Vrijdag, Frederik Brom e.a.

Murder on the Orient Express komt met een absolute sterrencast naar het Isala Theater. Stap aan boord van hét moordmysterie van Agatha Christie en beleef de ultieme avond vol intrige, spanning, mysterie en onverwachte plottwists.

Als er een moord wordt gepleegd aan boord van de Oriënt Express, begint de bloedstollende zoektocht naar de dader. De vraag is: zit u op het juiste spoor? Een moordzaak die u niet snel zult vergeten.

Op een winteravond stapt de bekende detective Hercule Poirot aan boord van de Oriënt Express. Net na middernacht komt de trein plotseling tot stilstand door een hevige sneeuwstorm. De volgende ochtend is er één passagier dood. Alle reizigers lijken een alibi te hebben, maar wie spreekt de waarheid als niets is wat het lijkt? Opgesloten in de trein, met de moordenaar in hun midden, richten de passagiers zich tot detective Poirot. Lukt het hem om de moordenaar te ontmaskeren voor deze weer toeslaat?

Toneelschrijver Ken Ludwig (De drie musketiers, Crazy for you) bewerkte de klassieke thriller tot de ultieme ‘who done it’. Met een cast van uiteenlopende personages laat hij u tot het einde raden wie de dader is.

'Remko Vrijdag is onmiskenbaar de spil en motor van deze voorstelling. Heel knap hoe hij dat Franse accent feilloos volhoudt [...] en bovendien is hij droogkomisch, op een leuke manier ijdel en qua timing perfect.' (★★★★de Volkskrant)

'Inleving en zelfspot maken van Christie's moordmysterie een smeuïg karakterstuk.' (Theaterkrant)

'Het verhaal is vlot, spannend en heeft een verrassende plottwist.' (★★★★Musicalweb)

'Acteur, cabaretier en komiek Remko Vrijdag is de perfecte Poirot en draagt de voorstelling fantastisch.' (★★★★Theaterparadijs)

credits

spel Remko Vrijdag, Frederik Brom, Lone van Roosendaal, Gerrie van der Klei, Wilbert Gieske, Ruben Brinkman, Marijn Claes, Lusanne Arts, Penny Vos en Belle Zimmerman regie Jasper Verheugd foto Willem van Walderveen