De Andersons

Hier dooft niets
za 19
januari

De Andersons hebben de gave u met prachtige liedjes en verhalen mee te nemen in hun wereld. Ze bruisen, verstillen, ontroeren, passioneren en laten u niet meer los. 

dit is een:
ARTi SHOCK

Wij zijn fan en zijn blij dat ze weer naar het Isala komen. Ze brengen een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert over verwondering. Een begrip dat ze opnieuw ontdekten toen ze een nieuwe huisgenote kregen: de jongste non van Nederland. 

Met liederen en verhalen vol levenslust, liefdeslust en troost trekken De Andersons ten strijde tegen de onverschilligheid. En dat doen ze niet alleen: elke voorstelling nodigen ze ook een bijzondere gast uit. Deze avond is dat de veelzijdige Joris Lutz, die in de naar zijn vader vernoemde Luc Lutz zaal vertelt over wat hem verwondert, inspireert en beweegt. De Rotterdammer is eigenlijk bekend van 'alles', omdat hij ook van alles kan. Hij is acteur, presentator, (kinderboeken)schrijver, zanger en gitarist en bekend van talloze theatershows (zoals Oebele met VOF de Kunst) en tv-programma’s waarvan Ha die pa de bekendste is. Momenteel is hij te zien met zijn succesvolle gitarenprogramma The Six String Sessions.

credits

Anna Ågren, Roel Dullaart en Thomas Bollen regie Karina Kroft tekst Anna Ågren, Roel Dullaart en Roxanne Hellevoort muziek Roel Dullaart en Mirek Walton foto Roxanne Hellevoort

© Isala Theater

powered by Peppered

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

meer informatie sluiten