BLEND

LMIPA

Lucia Marthas Institute for Performing Arts presenteert: BLEND

BLEND staat voor diversiteit, een veelheid aan ingrediënten, en letterlijk: het mengen tot een harmonieus geheel.

Performing Knowledge speelt in BLEND een belangrijke rol. Dit komt tot uitdrukking in de diverse blokken, waarin een verweving van de Nederlandse- en wereldgeschiedenis en verschillende sociaal-culturele ontwikkelingen te zien zal zijn. Daarnaast zal er gefocust worden op legendarische podiumkunstenaars, en hun unieke betekenis voor de hedendaagse Performing Arts.

Alle afdelingen van LMIPA laten een veelvoud van stijlen en genres horen en zien: musical, show, zang, toneel, contemporary, urban, fusion; Een BLEND van alles wat de Performing Arts te bieden heeft!

De voorstellingen zijn gemaakt door een (inter)nationale BLEND van choreografen, regisseurs en arrangeurs. Deze BLEND wordt gevormd door docenten en alumni van LMIPA, samen met een select gezelschap van externe topchoreografen, zoals: Valarie Pettiford, Lloyd Culbreath, Anthony Burrell, Padraic Moyles en Laurent Flament.

Welke afdelingen zijn er te zien in welke voorstellingen?

Voorstelling 1: 16.15-17.30 uur
Deze voorstelling is de BLEND van de vooropleidingen Rotterdam en Den Haag, aangevuld met de leerlingen van Highschool (Rotterdam) en Dansplan (Den Haag) en de recreatieafdelingen van Rotterdam en Den Haag.

Voorstelling 2: 18.30-19.45 uur
Deze voorstelling is de BLEND van de vooropleidingen Rotterdam en Den Haag, aangevuld met gastoptredens van het Mbo en Hbo Amsterdam.

Voorstelling 3: 20.45-22.00 uur
Deze voorstelling is de BLEND van de vooropleidingen Rotterdam en Den Haag, aangevuld met gastoptredens van het Mbo en Hbo Amsterdam

Als u nog geen account heeft aangemaakt bij het Isala Theater dient u eerst een account aan te maken voordat u makkelijk de kaarten online kunt bestellen: bekijk hier de handleiding