Opvliegers 4: Trossen los!

Anouk van Nes, Sandra Mattie e.a.
di 22
januari

Loes (Rian Gerritsen) speelt de zus van Lydia (vorige seizoenen de rol van Antje Monteiro). Ze gaat op cruise en komt aan boord de vriendinnen Moniek (Sandra), Joke (Anouk) en Shirley (Joanne) tegen. Allemaal hebben ze alleen moeite om hun problemen aan wal te laten. 

Joke denkt dat haar man vreemdgaat, maar heeft geen idee hoe ze hier mee om moet gaan. Shirley begeeft zich na jaren getrouwd te zijn geweest, nu als ‘dame op leeftijd’, weer op de datingmarkt. Moniek wil na jaren van kinderboeken een boek schrijven voor volwassenen, maar vindt maar niet het juiste onderwerp. Loes is door haar zus, een bekende zangeres, gestrikt om een goed betaalde schnabbel over te nemen. Maar na jaren van twee pakjes sigaretten per dag is haar zangstem ook niet meer wat die geweest is... En uiteraard hebben alle dames nog altijd last van de fysieke en psychische ongemakken die de overgang met zich meebrengt.
 

credits

spel Anouk van Nes, Sandra Mattie, Joanne Telesford en Rian Gerritsen regie Martin Michel foto Arjan Benning
 

 

Deze voorstelling is ook te zien in: 
Theater het Kruispunt, kijk hier voor data en info
Theater aan de Schie, kijk hier voor data en info

 

 

© Isala Theater

powered by Peppered

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

meer informatie sluiten