Edsilia Rombley

The piano ballads & more
za 26
januari

Het idee voor deze persoonlijke theatershow vol ontroering en energie ontstond tijdens het samenstellen van het nieuwe album van Edsilia Rombley.

Een aaneenschakeling van prachtige liedjes, gebracht vanuit een verrassend kleine setting. De veelzijdige zangeres brengt afwisselend eigen nummers en geweldige covers die zij steeds een eigen draai geeft. Haar anekdotes, gevoel voor humor en interactie met u maken The piano ballads & more tot een intense show die ontroert en vermaakt.

Edsilia: 'Ik wil heel graag een show maken waarin ik het publiek meer van mezelf kan laten zien en de mensen op die manier een mooie avond kan geven. De sfeer van theater past daar perfect bij. Dichtbij de mensen zodat iedereen voelt wat muziek kan doen.'

Soul, R&B, jazz, pop, up tempo, slow. Nederlandse theatertours of internationale allure op het Eurovisie Songfestival. Edsilia Rombley staat voor onovertroffen veelzijdigheid. Ze zingt net zo makkelijk Nederlands- als Engelstalige songs en wisselt haar theatertours af met tv-optredens. Met haar laatste theatertour Mama sings stond Edsilia in meer dan dertig theaters door heel Nederland. In 2017 ging haar wens om danseres te worden in vervulling tijdens haar deelname aan de televisieshow Dance Dance Dance. In 2018 stond zij voor het vijfde jaar op rij meerdere avonden in de Ziggo Dome als een van de Ladies of Soul.

credits

foto Jean-Marc Kessely


 

 

Deze voorstelling is ook te zien in: 
Theater het Kruispunt, kijk hier voor data en info


 

 

ontdek onze series:

© Isala Theater

powered by Peppered

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

meer informatie sluiten