Rocco & Sjuul

Beppie Melissen, Sabri Saad El-Hamus, Anniek Pheifer e.a.

'Het in Rotterdam en Scheveningen opgenomen Rocco & Sjuul is een prettige film die veel van zijn charme dankt aan hoofdrolspelers Beppie Melissen en Sabri Saad El-Hamus. (★★★★NRC)

Rocco en Sjuul ontmoeten elkaar na vijftig jaar, nadat ze ooit samen dansten in Den Haag. Ondanks het feit dat ze hun eigen levens en gezinnen hebben opgebouwd, laait de liefde tussen hen weer op. Hun families zijn tegen deze hereniging en de relatie wordt op de proef gesteld. Kiezen Rocco en Sjuul voor elkaar, of voor hun familie?

Deze film belicht niet alleen het heropleven van een liefdesverhaal na vijftig jaar, maar het brengt ook humor en emotie in het spel door de tegenstand van hun families en de uitdagende setting van de feestdagen. De film belooft een ontroerende en komische kijk op de complexiteit van menselijke relaties en hoe liefde soms verrassend weer in ons leven kan verschijnen, ondanks de obstakels. Rocco & Sjuul is een hartverwarmende romantische komedie met een klein kersttintje die laat zien dat de liefde geen leeftijdsgrenzen kent. 

Rocco & Sjuul
dit is een:

credits

regie Anna van der Heide duur 92 minuten