de eerste solovoorstelling van thomas acda

Thomas Acda

Motel
do 31
januari

Sinds de beëindiging van het succesvolle duo Acda en de Munnik regisseerde Thomas twee films, schreef hij de liedteksten en muziek voor De marathon én een boek. Ook vervulde hij de hoofdrol in het met sterren overladen Fiddler on the roof.

Voor beide musicals ontving hij een Musical Award, waaronder die voor de beste acteerprestatie (‘Thomas Acda ontroert’). Nu is hij terug op het toneel met de langverwachte eigen, muzikale cabaretvoorstelling, samen met gitarist David Middelhoff. Met verhalen, liedjes en avonturen over liefde, vriendschap en de dood. Over hoe we met vallen en opstaan proberen invulling te geven aan ons leven.


Zo veel mensen, zo veel meningen. Oordeelt u zelf!

'Vanaf het vliegveld blikt Acda terug op allerlei aspecten van zijn leven in meesterlijk vertelde verhalen en spetterende liedjes.' (★★★★de Volkskrant)

'Deze veelbelovende opening is helaas niet de opmaat naar een fascinerend zelfonderzoek. Wat volgt zijn losse liedjes en conferences die zich grotendeels op of rondom het vliegveld afspelen, maar verder weinig verband met elkaar houden.' (★★NRC)

credits

regie Ruut Weissman foto Koos Breukel


 

 

Deze voorstelling is ook te zien in: 
Theater aan de Schie, kijk hier voor data en info


 

 

© Isala Theater

powered by Peppered

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

meer informatie sluiten