naar het boek van roald dahl

Peuterkleuter Ochtend: Ieorg Idur (4+)

Unieke zaken
zo 10
februari

Roald Dahl schreef Ieorg Idur in 1990, een ontwapenend feelgood-verhaal dat nu is bewerkt tot levend prentenboek vol cartooneske gebeurtenissen, muziek, toverspreuken en uiteraard... schildpadden.

dit is een:
Peuterkleuter Ochtend

Meneer Hoppe is een rustige, verlegen man en woont al jaren alleen. Naast hem woont de flamboyante mevrouw Zilver, samen met haar huisschildpad. Wanneer mevrouw Zilver hem vraagt of hij misschien iets weet om Rudi te laten groeien, grijpt meneer Hoppe zijn kans en verzint een even briljant als krankzinnig plan.

De Peuterkleuter Ochtenden in het Isala zijn een gezellige manier om de zondagochtend mee te beginnen. Vanaf 10.00 uur bent u welkom om te genieten van koffie met iets lekkers. De foyer toveren we om tot een waar speelparadijs met speelgoed in overvloed, van mega legoblokken tot een trampoline en van een speelhuisje tot loopauto's. We doen dit in samenwerking met Speel-o-theek Berend Botje.

credits

spel Peter Bolten en Mirjam Morsch regie Martin Hofstra stem Raymonde de Kuyper foto Jan Boeve

© Isala Theater

powered by Peppered

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

meer informatie sluiten