Golden Earring Undercover

Coming on strong!
  • vr 27 sep ’24
    20:15 uur
    grote zaal
  • De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

Verwacht geen ‘tributeband’. De vijf muzikanten van Golden Earring Undercover, waaronder Martin van der Starre en Ron Knoester, zijn allemaal zelf afkomstig uit Den Haag en brengen een waardige en terechte hommage aan onze nationale rocktrots zonder ze te imiteren. 

Deze speciale avond vol muziek in een fraai vormgegeven decor vertellen de mannen van Golden Earring Undercover een aantal persoonlijke verhalen over de bijzondere connectie met Golden Earring. De vijf kunnen bogen op een grote en respectabele staat van dienst én werkten in verschillende projecten regelmatig samen met bandleden van Golden Earring zelf.

Natuurlijk worden alle grote hits gespeeld, maar ook minder bekende parels en repertoire uit de begintijd van ‘The Golden Earrings’ komen voorbij. Laat je meevoeren op deze reis door de rijke muzikale historie van de grootste rockband die Nederland ooit gekend heeft.

credits

muzikanten Martin van der Starre (zang) Ron Knoester (gitaar en zang), Dennis van Hoorn (drums), Dave Bordeaux (bas en zang), Bas Knoester (gitaar) regie Marcel de Vré geluid Frank Winkelman (vaste sound-engineer van Golden Earring van 2010 tot 2020) foto Roos Beltman