Eva Crutzen

Opslaan als
do 14
februari

Iedereen is het erover eens: om Eva Crutzen kun je niet meer heen. De recensies die verschenen na haar derde programma Opslaan als bewijzen het: twee keer vijf sterren (NRC, AD), twee keer vier sterren (DVHN, Theaterkrant).

Met haar energieke verschijning, goede grappen en talent voor typetjes (ze is onderdeel van het team van Klikbeet) is Eva Crutzen een jonge ster aan het cabaretfirmament die je gezien moet hebben. Eigenlijk heeft ze het allemaal. Behalve rust. En stilte. En tijd. En waarom onthoud je de teksten van Ruth Jacott, maar vergeet je de geur van iemand die er niet meer is? Opslaan als is een levendige verzameling sketches, verhalen en liedjes over herinneringen, ondersteund met vette beats en videoprojectie.

'Onbeschaamde Eva Crutzen nestelt zich definitief in kopgroep Nederlands cabaret.' (★★★★★AD)

'Juist door het persoonlijke aan het kolderieke te verbinden is Crutzen tegelijkertijd grappig en ontroerend. Daarbij houdt ze zich nergens in en dat maakt Opslaan als tot prachtig theater.' (★★★★★NRC)

Ze is een van de meest getalenteerde cabaretiers van haar generatie.
★★★★★NRC

credits

 foto Brenda de Vries, Jaap Reedijk


 

 

Deze voorstelling is ook te zien in: 
Theater het Kruispunt, kijk hier voor data en info


 

 

© Isala Theater

powered by Peppered

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

meer informatie sluiten