Albeda Dansinstructeur presenteert:

24/7
Kaartverkoop start 1 juni om 13.00 uur

Stap in de veelzijdige wereld van dans met onze nieuwste voorstelling 24/7. Dit jaar nodigen we je uit om een week lang het leven van een dansinstructeur mee te maken – een leven dat wij elke dag, elk uur, intens beleven.

Beleef de week van een danser:

Sassy but Classy Saturday We beginnen met een knal! De zaterdag staat voor een spetterend begin van het weekend én de show.

Stilly Sunday Zondag is onze rustdag, een moment van serene schoonheid en ingetogen beweging.

Manic Monday De werkweek start met veel drukte en de opstart van de dagelijkse rituelen, daarnaast de start van training omgezet in dynamische dans.

Trippy Tuesday Vol motivatie en enthousiasme dompelen we ons onder in de betovering van de week.

Wicked Wednesday We zijn halverwege de week. Het is de dag van doorzettingsvermogen, energieherstel en soms ook een kleine viering dat de eerste helft van de week achter de rug is.

Torpid Thursday Het weekend is in zicht, maar we voelen nog de zwaarte van de week.

Festive Friday We vieren het einde van de week met een explosieve afterparty!

Kom en laat je meevoeren in de unieke reis van onze dansweek. Voel de energie, ervaar de passie, en beleef de emoties die elke dag met zich meebrengt.

De opleiding Albeda dansinstructeur: Heb je een passie voor dans en wil je die delen met anderen? Bij het Albeda Danscollege kun je van je droom een beroep maken. Onze opleiding tot dansinstructeur bereidt je in drie jaar voor op een professionele carrière in diverse stijlen en doelgroepen binnen de danswereld.

Als u nog geen account heeft aangemaakt bij het Isala Theater dient u eerst een account aan te maken voordat u makkelijk de kaarten online kunt bestellen: bekijk hier de handleiding