Tall Tales Company

Langs
vr 22
februari

Dit jonge, nieuwe Nederlandse circusduo laat eenzaamheid er spectaculairder uitzien dan ooit.

Door jongleren, (lucht)acrobatiek, goochelen, dans en theater schetst het duo een beeld van twee eenzame zielen die ernaar verlangen een ander te ontmoeten. Hortend, stotend, voorzichtig proberen ze het zelf opgeworpen schild van zich af te schudden. Een kaleidoscopisch portret waarin de strijd tussen trouw blijven aan jezelf en het verlangen naar overgave aan de ander op de spits wordt gedreven.

Maartje Bonarius en Harm van der Laan studeerden in 2012 af aan de circusopleiding van Codarts Rotterdam. Sindsdien maken zij als Tall Tales Acrobatics verhalend en toegankelijk circustheater met een poëtische touch.
Hun buitenproducties waren te zien op onder andere Oerol, Circo Circolo en honderden andere festivals in België, Duitsland, Engeland en Zwitserland. Tegelijk maakten ze verschillende internationale tournees met het Engelse gezelschap Gandini Juggling, onder andere in Italië, Polen, Turkije en Japan.

Een bijzondere en gewaagde voorstelling.
★★★★Theaterkrant

credits

Maartje Bonarius en Harm van der Laan regie Luc van Esch

© Isala Theater

powered by Peppered

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

meer informatie sluiten