Van de makers van de theaterhit Hart tegen hart

Laten we eerlijk zijn

Owen Schumacher, Beau Schneider en Hanneke Drenth
za 23
februari

Laten we eerlijk zijn: er is geen ergere stress dan burenstress. En die is er volop in het gebouw waar van alles aan moet gebeuren en waar drie stellen elkaars buren zijn.

Als ze besluiten eerlijk hun mening op tafel te gooien, blijkt al snel dat niet alleen het gebouw, maar ook hun eigen relaties een stevige opknapbeurt kunnen gebruiken. Je kunt blijkbaar ook té eerlijk zijn...

Want hoe die jongens van twee hoog je totaal negeren in het trappenhuis is tekenend. Tekenend voor de manier waarop het huis gillend achteruit gaat. Letterlijk. Want ook de stem van zij op één hoog laat de ruiten springen. En dan willen ze ook nog eens een groepsapp. Alsjeblieft zeg: een groepsapp. Gewoon bij elkaar gaan zitten om de boel eerlijk uit te praten: ho maar! Onze relatie gaat er nog aan onderdoor. Laatst zei mijn vrouw nog tegen mij: 'Misschien is zeiken over de buren nog het enige wat ons bindt.'

Owen Schumacher kent u natuurlijk als typetjeskanon uit Koefnoen. Beau Schneider is een van ‘s lands grootste acteertalenten (o.a. Hendrik Groen) en comédienne Hanneke Drenth maakte afgelopen seizoen furore als Jasperina in de theaterhit De grote drie. Nu komen ze samen in deze pijnlijk grappige komedie.

credits

regie Bruun Kuijt tekst Roos Schlikker, Erris van Ginkel en Richard Kemper foto Arjan Benning

© Isala Theater

powered by Peppered

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

meer informatie sluiten