Van de makers van de theaterhit Hart tegen hart

Laten we eerlijk zijn

Owen Schumacher, Beau Schneider en Hanneke Drenth
za 23
februari

Laten we eerlijk zijn is een verfrissende samenwerking tussen cabaretiers en acteurs en tussen cabaret en toneel. Maar uiteindelijk gaat met maar om één ding: een goed verhaal. Laten we eerlijk zijn.

Otto is eigenaar van een prachtig pand in de stad. Een echte 'eyecatcher'. Maar niet alleen. Zijn ex-vrouw An is nog altijd mede-eigenaar en woont een etage boven hem. Ruimdenkend als ze zijn moet dat toch kunnen. Maar al snel blijkt dat niet alleen het pand maar ook hun eigen relatie met behoorlijk wat achterstallig onderhoud kampt. Dat levert nogal ongemakkelijke situaties op nu ook de bovenste etage wordt verhuurd aan Pitt. Er zit niks anders op, ze besluiten eerlijk te zijn. Maar of dat nou zo'n goed idee is...

Owen Schumacher kent u natuurlijk als typetjeskanon uit Koefnoen. Beau Schneider is een van ‘s lands grootste acteertalenten (o.a. Hendrik Groen) en comédienne Hanneke Drenth maakte afgelopen seizoen furore als Jasperina in de theaterhit De grote drie. Nu komen ze samen in deze pijnlijk grappige komedie.

credits

regie Bruun Kuijt tekst Roos Schlikker, Erris van Ginkel en Richard Kemper foto Arjan Benning


 

 

Deze voorstelling is ook te zien in: 
Theater het Kruispunt, kijk hier voor data en info


 

 

© Isala Theater

powered by Peppered

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

meer informatie sluiten