Vol handige tips & tricks voor 40plus-vrouwen

Isa Hoes en Medina Schuurman

Te lijf
vr 8
maart

Na het succes van hun boek Te lijf en hun nieuwste boek I'M lijfboek staan hartsvriendinnen Isa Hoes en Medina Schuurman dit seizoen in het theater. Ze geven deze Internationale Vrouwendag met veel humor en zelfrelativering een openhartig, persoonlijk theatercollege voor vrouwen.

De dames halen het ouder worden en de overgang uit de taboesfeer. Met open vizier onderzoeken ze niet alleen de veranderingen in lijf, hoofd, hart, rimpels, opvliegers en stress, maar ook die op het terrein van vriendschap, seksualiteit, zingeving, moederschap en werk. Ze delen persoonlijke inzichten, ervaringen, kennis van specialisten en tips & trics waar iedere vrouw van 40+ haar voordeel mee kan doen. 

Alles komt aan bod,’ vertelt Isa. ‘We filosoferen over hoe je na je veertigste lekker in je vel kunt zitten en er ook nog goed uit kan zien. Wat is ware vriendschap, hoe kun je je pijnlijke verleden loslaten, hoe ga je om met verlies en hoe ga je na een bepaalde leeftijd een nieuwe relatie aan? Hoe kom je de overgang door en komen we ooit nog van die vermoeidheid af?

In de pauze van het theatercollege signeren de dames hun boeken voor u.

© Isala Theater

powered by Peppered

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

meer informatie sluiten