Oscarfilm met high wine

Isala Afternoon
di 12
maart

De Oscarfilm die we gaan vertonen wordt de veelgevraagde muziekfilm Bohemian Rhapsody. We gaan er tenminste voor het gemak vanuit dat hij na twee Golden Globes ook een Oscar(nominatie) krijgt. Na afloop van de film kunt u genieten van een high wine, bestaande uit een paar glazen wijn en hartige hapjes.

dit is een:
film
Isala Film

Tijdens deze Isala Afternoon wordt een film vertoond die een Oscarnominatie in de wacht heeft gesleept en wellicht zelfs zondag 24 februari, tijdens de 91e uitreiking van de Academy Awards, met een van de felbegeerde gouden beeldjes naar huis gaat. 

Bohemian Rhapsody volgt de snelle opkomst van Queen aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid. De rockband heeft ongekend succes als Freddie besluit om een solocarrière te beginnen. Hij mist de samenwerking met de band echter en vlak voor Live Aid verenigt hij zich weer met de bandleden. Daardoor leidt hij Queen tijdens een van de meest legendarische optredens uit de geschiedenis van de rockmuziek, wetend dat hij aids heeft.

In de avond is de film te zien zonder high wine.

credits

 met Rami Malek, Lucy Boynton e.a. duur 135 minuten, met pauze

© Isala Theater

powered by Peppered

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

meer informatie sluiten