Conny Janssen Danst

BROOS
di 12
maart

Een sprankelende, fysieke voorstelling over ouderdom, jeugd en de breekbaarheid van het leven, van de eerste schreeuw tot de laatste zucht.

Een mozaïek van vertellingen over zijn en verdwijnen. Over verwerven en verlies. Over branie en bedachtzaamheid. Over de tijd die doortikt en niet te stoppen is. Over het hier en nu tegenover het daar en toen.

De Rotterdamse choreografe Conny Janssen zet weer een groot, avontuurlijk ensemble van dertien dansers in, jonge talenten en bekende gezichten. Ook werkt ze opnieuw met componist, multi-instrumentalist en vocalist Maartje Teussink, die zorgt voor de lyrische, alternatieve muziek. Maartje creëert muzikale sferen en soundscapes waarbij zij de grenzen en de combinatie van verschillende muzikale invloeden onderzoekt.

credits

choreografie Conny Janssen livemuziek Maartje Teussink toneelbeeld Thomas Rupert lichtontwerp Remko van Wely kostuumontwerp Babette van den Berg dramaturgie Judith Wendel repetitor Erik Spruijt foto Leo Van Velzen
 

 

Deze voorstelling is ook te zien in: 
Theater aan de Schie, kijk hier voor data en info


 

 

© Isala Theater

powered by Peppered

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

meer informatie sluiten