Katinka Polderman

Polderman draagt een steentje bij
za 23 mrt ’19
20:30
  • za 23 mrt
    20:30 - 22:00
    Luc Lutz zaal
    uitverkocht

Deze voorstelling is uitverkocht, maar mogelijk komen er kaarten retour. Meld u hier aan voor de wachtlijst

 

dit is een:
Isala Schijf van 5

De meest onverschrokken liedjesbakker van de Lage Landen draagt al vijftien jaar haar unieke steentje bij aan het cabaret.

De tegendraadse taalvirtuoos Katinka Polderman is ook deze avond weer ongepolijst, gortdroog, origineel en onverstoorbaar. Onverdroten trekt ze ten strijde tegen de vertrutting. Polderman hoort bij de elite van het Nederlands cabaret.

Ook buiten het theater draagt Polderman haar steentje bij. Zo schrijft ze Snapjes (educatieve kinderliedjes, over onder andere drijven & zinken en kilo, pond en ons) voor de NTR. Een aantal daarvan werd genomineerd voor de Willem Wilminkprijs voor het beste kinderliedje voor radio en TV en één won de prijs zelfs. Daarnaast schrijft ze onder andere liedjes voor radio, televisie en de Volkskrant en presenteert ze regelmatig bij Omroep Zeeland TV. Haar literaire debuut wil maar niet opschieten.
 

 

'Katinka Polderman heeft een eigenzinnige manier gevonden om de relatie tussen mens en dier te behandelen.' (★★★de Volkskrant)

 

Gortdroge geestigheid, chaos, ongemak en juweeltjes van liedjes.
AD

credits

 foto Krijn van Noordwijk

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie