Peuterkleuter Ochtend: Kluizelaar (vanaf 2 jaar)

Toon Kuijpers
zo 24 mrt ’19
11:00

Er staat een vierkant. Is het een huis? Er komt geluid uit. Wat gebeurt er binnen? Er gaat een klepje open. Zit er iets in? Wat zit erin? Wie zit erin? Een beeldende voorstelling over een minihuis. De bewoner is niet thuis, maar je hoort hem wel...

dit is een:
Peuterkleuter Ochtend

Simone de Jong maakt voorstellingen waarin geluid, muziek en verbeelding de grootste rol spelen. Kluizelaar kreeg een vijfsterrenrecensie van de Theaterkrant: ‘een heerlijk theatraal kleinood voor alle leeftijden’. Bovendien is de voorstelling een van de beste van het afgelopen seizoen volgens de vakjury van het Nederlands Theater Festival.

De Peuterkleuter Ochtenden in het Isala zijn een gezellige manier om de zondagochtend mee te beginnen. Vanaf 10.00 uur bent u welkom om te genieten van koffie met iets lekkers. De foyer toveren we om tot een waar speelparadijs met speelgoed in overvloed, van mega legoblokken tot een trampoline en van een speelhuisje tot loopauto's. We doen dit in samenwerking met Speel-o-theek Berend Botje.

'De prachtige soundscape en subtiele belichting maken Kluizelaar voor alle leeftijden een heerlijk theatraal kleinood om helemaal in op te gaan.' (★★★★★Theaterkrant)

Het vermelde leeftijdsadvies is een ondergrens.

Vrolijk, angstig, boos, bedroefd, blij en weer gerustgesteld; allerlei emoties komen voorbij en zo krijg je met minimale woorden een maximum aan expressie. De prachtige soundscape en subtiele belichting maken Kluizelaar voor alle leeftijden een heerlijk theatraal kleinood om helemaal in op te gaan.
★★★★★Theaterkrant

credits

spel Toon Kuijpers regie en concept Simone de Jong foto Saris en Den Engelsman

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie